Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Bordtennis for kvinder og mænd 60+
Puslinge træning (4-6 år)
Puslinge træning (6-8 år)
U14 Træning
U12 Træning

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Husum: Børnedans Hver Onsdag. Gå til børnedans på EnergiCenter Voldparken med DUI-LEG og VIRKE Østerbro! Til børnedans skal vi have det sjovt og lære en masse fede & seje trin til genkendelige børneprograms-sange. Gå til børnedans til genkendelig musik fra populære børne-programmer i EnergiCenter Voldparken med DUI-LEG og VIRKE Østerbro!
Børnedans
Vi skal danse til god og genkendelig musik og have det megasjovt, mens vi lærer en masse nye fede trin og koreografier!

Til børnedans skal vi have det sjovt og, der kommer sved på panden og dit barn får garanteret nye venskaber. Vores fokus gennem undervisningen er at børnene får bevæget sig en masse gennem dansetrin og sjov koreografi, samt at styrke børnenes bevidsthed og motorik.

Kom og vær med og find ud af, at du faktisk kan mere end hvad du lige gik og troede.

EnergiCenter Voldparken
Kobbelvænget 65

Ugedag Sted Klassetrin Tidsrum Onsdag Bevægelsessalen 0.-1. klasse 16:30-17:15 Onsdag Bevægelsessalen 2.-3. klasse 17:30-18:15 Onsdag Bevægelsessalen 4.-5. klasse 18:30-19:15 Klasseinddelingen skal respekteres.

Om Børn i Bevægelse Børn i Bevægelse er bevægelsesaktiviteter for børn, hvor professionelle instruktører sikrer, at børnene lærer og har det sjovt sammen. Man kan gå til mange forskellige ting - det vigtigste ved dem alle er at vi mærker fællesskabet og har det sjovt sammen. Vi har aktiviteter forskellige steder på Østerbro, Nordhavn, Husum og i Sydhavn.

Praktisk om forårssæsonen 2021 Aktiviteterne foregår ugentligt fra uge 8 til omkring uge 22 (eksklusiv skoleferier). En sæson består af 13 aktivitetsgange, og hvis en aktivitetsgang skulle blive aflyst, placeres den i slutningen af sæsonen. Sæsonen afsluttes med en fælles opvisning.
Hvis holdet ikke er fyldt op ved sæsonstart, er det muligt at prøve at være med den første gang i sæsonen, uge 8 - også selvom man ikke er tilmeldt.

Vær opmærksom på at hvis man fortryder sin tilmelding, returneres pengene kun til og med uge 8.

Børn i Bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE på Østerbro og er en medlemsaktivitet.
Derfor er din betaling ikke et deltagergebyr, men et medlemskontingent for det halvår du går til Børn i Bevægelse. Det betyder også, at du får adgang til en masse andre sjove aktiviteter i afdelingen. DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne- og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen. Udover vores ugentlige aktiviteter i DUI huset, har vi også weekendture, lejre og arrangementer man kan deltage i.
Når du melder dig ind, vil du automatisk blive tilmeldt vores nyhedsbrev hvor du kan læse mere om alle vores medlemsaktiviteter.
Vær opmærksom på at dit medlemsskab af DUI-Østerbro fortsætter indtil du melder dig ud af foreningen.

Har du spørgsmål kan du skrive til husum@dui.dk eller ring på 61 78 44 22.

Vi er en frivillig forening og bestræber os på at svare så hurtigt som muligt. Skulle et Børn i Bevægelseshold ikke blive oprettet får man naturligvis sine penge retur.

Indmeldelse af DUI-LEG og VIRKE et krav
Børn i Bevægelse arrangeres af DUI LEG & VIRKE Østerbro. Det betyder, at når du tilmelder dig en af aktiviteterne, bliver du også meldt ind i foreningen og får derved adgang til en række andre sjove aktiviteter.
Det betyder blandt andet, at man kan deltage i afdelingens andre aktiviteter, at man har stemmeret ved afdelingsmøder (generalforsamlinger) og at man har ret til at deltage i DUI LEG & VIRKEs landsdækkende aktiviteter, for eksempel Aktivitetsfestival, børnetræf og JUBI-lejr. Arrangeret af Dui-Leg og Virke Østerbro
Køb/bestil billet
Onsdag den 24. februar til onsdag den 2. juni 2021, kl. 16.30. Pris: 550 kr
Energicenter Voldparken, Kobbelvænget 65, Brønshøj

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk