Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Floorball for piger - CFC Power
Fægtning (11-15 år)
Rugby - u12 Træning
World Dance Academy Outdor Afrohouse
Fodbold fitness (kvinder)

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Guidet vandretur inkl. frokost ved Thorupstrand. Kom med på en dejlig 7 km guidet vandretur, hvor ro, nærvær og de gode historier fra Thorupstrand og Jammerbugten er på programmet. Vi slutter turen med at spise friske fiskefileter + 1 øl/vand/glas hvidvin ved Thorupstrand Fiskehus (inkl.). Ruten er forholdsvis flad, og en stor del af den er på forholdsvis brede stier og veje.

De sidste to kilometer tilbagelægger vi direkte på stranden med hav, sand og bølgebrus som nærmeste følgesvend.

I løbet af turen er der flere stop, hvor vi står og nyder landskabet, og der fortælles om fiskerne, skudehandlen og udvalgte dele af områdets mange historier.

Når vi når Thorupstrand bænker vi os enten ude eller inden for i Thorupstrand Fiskehus for at nyde en portion pandestegte rødspættefileter med økologisk rugbrød, smør fra Ryaa, hjemmelavet remoulade og en øl/vand/glas hvidvin (inkl.).

Guide på hele turen er Bitten Holmsgaard, der både er journalist, mangeårig rejseleder og lokalguide, bosiddende ved Jammerbugten samt driver rejsebloggen Stedkender.
Max 15 deltagere. Pris: 295,-.

Vi følger selvfølgelig gældende corona-restriktioner. Derfor bliver der i første omgang kun solgt 4 pladser. Hvis der åbnes for, at vi kan samles flere end 5 personer, vil der blive solgt flere billetter. Men max 15.

Mødested: P-pladsen ved skovlegepladsen i Thorupstrand.

Den ligger lige overfor vejkrydset Thorup Strandvej/Havvejen i udkanten af Thorupstrand, 9690 Fjerritslev.

Tilmelding: Send en sms til Bitten på 5124 3646, hun skriver tilbage om der er plads, i så fald indbetales beløbet på mobilepay til hendes nummer.
Lørdag den 22. maj 2021, kl. 09. Pris: 295 kr
Thorupstrand Skovlegeplads, Thorup Strandvej 227, Fjerritslev

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk