Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Moderne Gøssel-gymnastik
Les lanciers - seniordans - squaredance
S. I. B. Kulturelt tilbud for ældre i Københavns Kommune. Gymnastik og hygge
Babyrytmik, 3-9 måneder
Line Dance m/k - Øvede

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Beachvolley for øvede kvinder (dame 3). Der er ikke nogle krav til tøjet andet end hvad du selv finder passende til vejret og at skulle være udenfor i halvanden til to timer, men husk pulsen skal nok kommer op. Husk en drikkedunk og evt solbriller/cap. Når du træner hos os forventer vi ikke, du deltager hver gang, men blot når det passer dig, og der er selvfølgelig plads til ferier osv. Men du får som minimum tilbudet to gange pr uge, indtil sæsonen slutter sidst i august. Du kan også selv tage op i beachparken og spille udenfor træningerne - f.eks. med nogle andre fra holdet.

På vores hjemmeside kan du under "spil og træning" finde det relevante hold og her linkes der til holdets Facebook-gruppe. Herinde laver trænerne hver uge en poll over, hvem der regner med at komme til træningerne. Hvis du vil prøve at deltage, så meld dig ind i Facebook-gruppen og meld dig til en træning. Du behøver ikke at have en makker. Det er også ok at kontakte træneren på mail/tlf, men han/hun vil formentlig bede dig om det samme. Det er også rart for resten af holdet at se, der kommer et nyt ansigt næste gang.

Hvor møder du op? Vi har 17 baner, når der er flest oppe, så det kan være svært lige at finde dit hold. Men på hjemmesiden er der en baneoversigt (under 'spil og træning'), hvor du kan finde de forskellige hold. Og du kan helt sikkert finde nogle at spørge i Beach Park Aarhus - Der er typisk 50-100 mennesker derude, fordelt på de forskellige hold på de gode træningsaftener.

Vi tilbyder træninger to gange om ugen (selvom man kun kan oprette en ugentlig tid via systemet her). Desuden kan man også træne samme med mix-holdet hver fredag eftermiddag.

Vi træner ikke kun - vi spiller og hygger også en del :-D og hver onsdag aften fra kl 18 er der dameliga, hvor der spilles turneringer på alle niveauer. Der er også mixliga hver søndag eftermiddag.

Arrangeret af Aarhus Beachvolley Club.
Køb/bestil billet
Tirsdag den 23. november 2021, kl. 18.15-19.45. Gratis
Beach Park Aarhus, Bodøvej 209, Aarhus N

1
Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk