Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Rytmisk bevægelse - Mandag kl 9-10
Balance og Hensyntagende bevægelse - Mandag kl 9-10
Yoga - mandag kl 10-11
Ynglingehold Spring 15-20 år, mix
Fægtning for børn

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Yoga for forældre med børn 4-10 år. Familieyoga og mindfulness har desuden mange gode langsigtede virkninger. Udover at styrke båndet og nærværet imellem dig og dit barn, styrker yogaen barnets kropsbevidsthed, selvværd, koncentrationsevne, indre ro og giver en bedre søvn. Vi skal lege med en masse klassiske og lettilgængelige yogastillinger. Der kræves ingen forudsætninger for yogaen. Alle kan være med, store som små. Undervisningen krydres med interessante små historiefortællinger, parøvelser, sanse- og børnemindfulness øvelser, såsom den populære pizzamassage. Vi skal også bruge forskellige spændende remedier som åndedrætskuglen, glimmerflasken, sugerør, fjer, bamser m.m. til at få yoga og mindfulness ind under huden på en børnevenlig måde.
Vi afslutter hver undervisningsgang med en "yogalur", hvor vi får fortalt en sød historie eller visualisering. I starten af forløbet er det almindeligt at nogle børn ligger lidt uroligt. Det kræver ofte lidt tilvænning at få den aktive børnekrop til at slappe fuldstændigt af, men det kommer hen ad vejen.

Undervisningen foregår i Brydegårdens idylliske og rolige lokaler, som er de optimale rammer for børneyogaen. Kom meget gerne 5 min. før undervisningen starter, da det er vigtigt for undervisningen at både børn og voksne ankommer i ro og mag. Hav behageligt tøj på, som I frit kan bevæge jer i. Der vil være måtter og tæpper på stedet.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Måløv Idræts Forening.
Køb/bestil billet
Torsdag den 24. marts 2022, kl. 16.30-17.15. Gratis
Brydegård, Kratvej 9, Måløv

1
Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk